Toimitusehdot

Yleistä
BellamiinaDesign (Y-tunnus 1587643-5), alv.rek. Tellervonkatu 24, 53100 Lappeenranta, puh. 040 585 9781, info@bellamiinadesign.fi myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille.


Maksutavat

Bellamiinadesign.fi verkkokaupassa ovat käytössä Klarna Checkouta maksutapa

  • Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
  • Visa / Visa Electron
  • Mastercard
  • Klarna-lasku


sekä tilisiirto ja maksu noudettaessa.


Toimitustavat

bellamiinadesign.fi  verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n palveluita (nouto postista, smartpost, kotiinkuljetus). Toimitamme lähetyksiä vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille. Mikäli haluat noutaa tuotteet suoraan varastosta, valitse silloin toimitustavaksi nouto ja toimituksestasi ei mene toimituskuluja. Olemme sinuun yhteydessä sovimme kanssasi noudosta erikseen.


Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Bellamiinadesign.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat joulukuun ajan 5,90 euroa, riippumatta lähetyksen koosta.


Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen.


Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempi aikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.


Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Bellamiinadesign.fi) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Jos haluat palauttaa tilauksen, palautuksesta tulee ilmoittaa ennen palautusta joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja huolellisesti pakattuna. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Mikäli asiakas jättää palautettavan tuotteen Postin tai muun kuljetusyrityksen kuljetettavaksi ilman tarvittavaa postitusmaksua, myyjälle aiheutuvat mahdolliset lisäkustannukset (postikulut ja lunastusmaksut) vähennetään palautettavasta summasta. Palautamme tuotteen hinnan viimeistään 14 päivän kuluessa, mikäli tuote on palautettu käyttämättömänä ja myyntikuntoisena tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.


Palautusosoite:


BellaMiina Design

Tellervonkatu 24

53100 LAPPEENRANTA


Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tilaamansa tuotteen toiseen tuotteeseen, vaihto tapahtuu niin, että asiakas palauttaa tilaamansa tuotteen yllä olevien ohjeiden mukaisesti, ja tekee sen jälkeen uuden tilauksen verkkokaupassa.

Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Noutamatta jätetystä paketista perimme ylimääräisistä postituskustannuksista perittävän kuitinmukaisen maksun.


Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Bellamiinadesign.fi verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Bellamiinadesign.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.


Asiakaspalvelu


info@bellamiinadesign.fi

p. 040 585 9781Rekisteri- ja tietosuojaseloste


Tämä on Tmi Bellamiina -nimisen yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 1.12.2020.


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Tmi Bellamiina

Tellervonkatu 24

53100 Lappeenranta

info@bellamiinadesign.fi


Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Minna Hakala

info@bellamiinadesign.fi

p. +358 40 585 9781


Rekisterin nimi

Tmi Bellamiina asiakas-, tilaus-, laskutusrekisteri.

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on sopimus, ja siitä johtuvat lakisääteiset perusteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Näissä sopimuksissa rekisteröity on sopimuksen osapuolena ilmoittaessaan tietonsa verkkokaupan tilauslomakkeessa tai esimerkiksi sähköpostitse tehdyssä tilauksessa.

Henkilötietoja käsitellään myös yrityksen (Tmi Bellamiina) kirjanpidossa kirjanpitolain edellyttämällä tavalla.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on mahdollistaa tilausten käsittely ja toimittaminen, ja asiakassuhteen hoitaminen.

Tmi Bellamiina ei kerää henkilötietoja markkinointia varten ilman asiakkaan erillistä suostumusta.

Tmi Bellamiina ei tee asiakasta koskevia profilointeja tai automaattisia päätöksiä.


Mitä tietoja minusta kerätään?

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: mahdollinen asiakasnumero, etu- ja sukunimi, yhteystiedot (lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), verkkoyhteyden IP-osoite,  tilaushistoria, toimituksen seurantatiedot, laskutustiedot ja muut asiakassuhteeseen ja tilauksiin liittyvät tiedot.

Tietojen säilytysaika
Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi.


Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta asiakkaan tehdessä tilauksen verkkokaupassa. Lisäksi tietoja saadaan asiakkailta sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palveluiden kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas itse luovuttaa tietojaan.


Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle.Rekisterinpitäjä ei luovuta tai siirrä tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin tietoihin pääsevät ainoastaan rekisteriä hoitavat henkilöt ja tarvittaessa myös tietojärjestelmien ylläpitäjät. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiakkaan tilatessa tuotteita asiakkaan antamia tarvittavia tietoja saavat myös kuljetuksista vastaavat yritykset, sekä maksun vastaanottava maksunvälittäjä (esim verkkokaupasta tilatessa Klarna Checkout-maksupalvelu). Asiakas saa halutessaan kyseisten yritysten yhteystiedot ja rekisteri/tietosuojaselosteet. Henkilötietoja ei luovuteta perusteettomasti muille ulkopuolisille tahoille ilman asiakkaan suostumusta.


Rekisterin suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse. Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin Rekisteritietoja säilytettäessä Internet-palvelimilla säilytettäessa, niiden laitteiston niin fyysisestä kuin digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jonka voi myöntää vain rekisterin ylläpidosta vastaava henkilö sellaiselle henkilölle, joka kuuluu yrityksen Tmi Bellamiinan henkilökuntaan, ja jonka asemaan ja työtehtäviin kyseinen käyttöoikeus liittyy.


Rekistöröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.
Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle.

Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.
Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).